0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Liverpulu i Barsi veće šanse za pobedu, kvote su primamljive

Objavljeno: 19.02.19 u 11:24

Slede novi mečevi u nokaut fazi Lige šampiona i žestoke borbe u prvim mečevima i pojedinim zaostalim utakmicama na drugim terenima u Evropi.

LIVERPUL – BAJERN MINHEN 1 (2.10)

Očekuje se pravi spektakl između dva velikana u kojem je domaćin u blagoj prednosti na svom terenu i pokušaće da stigne bar do minimalnog kapitala pred revanš u Minhenu.

OLIMPIK LION – BARSELONA 2 (1.80)

Mnogi smatraju da Barsa neće imati probleme sa domaćinom koji je znao da iznenadi Mancester siti ove sezone. Gigant iz Spanije želi prolaz dalje i dolazi po pobedu u prvom meču, mada će morati da budu maksimalno oprezni.

LUDOGOREC – BOTEV 1 (1.50)

Na startu drugog dela šampionata nisu bili bas ubedljivi, pa danas sledi popravni na svom terenu, gde su ‘zeleni’ apsolutni favoriti i očekuje se da upišu tri boda.

PORTSMAUT – BRISTOL 1 (1.70)

Domaćin je imao lošu seriju rezultata u prethodnih nekoliko nedelja i počeli su da se vraćaju na pobednički kolosek i uspon bi trebalo da potvrde sa večerašnjom pobedom kod kuće.

Ukupna kvota na tiketu je 9.63.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter