0
Ostali sportovi

NIJE IMAO DILEMU: Talentovani Rus Danil Frolov u Radničkom

Objavljeno: 14.02.19 u 16:15

Jedan od najperspektivnijih ruskih igrača, osamnaestogodišnji Danil Frolov, pojačao je kragujevački vaterpolo klub Radnički.

Danil dolazi iz moskovskog Dinama, a o kakvom talentu je reč najbolje govori podatak da je bio na spisku licenciranih igrača ovog bogatog ruskog kluba za Ligu šampiona.

Trener Radničkog, Uroš Stevanović, u kvalitete Frolova uverio se letos na Svetskom prvenstvu za juniore u mađarskom Sombatelju, gde je predvodio srpski juniorski tim.

Frolovu će društvo u Kragujevcu praviti Ivan Gusarov, koji je letos takođe iz Dinama stigao u kragujevački tim i trenutno je vodeći strelac kluba.

– Došao sam ovde zato što je ekipa odlična, a trener veliki stručnjak. Mislim da će mi igranje u Radničkom mnogo pomoći da postanem vrhunski igrač. Čuo sam dosta toga lepog o Radničkom, a iz prve ruke informacije mi je dao Ivan Gusarov. Kada sam čuo da su ljudi iz Kragujevca zainteresovani da me dovedu, za mene dileme nije bilo. Na takmičarskom planu očekujem samo pobede i želim da pomognem klubu da ostvari svoje ambicije – rekao je Frolov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter