2
Ostali sportovi

‘STANI, ČETNIČE’: Pojavio se snimak napada – vaterpolista Zvezde beži pred pomahnitalim huliganom sa šipkom! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.19 u 15:50

Snimak je nastao sasvim slučajno, kako je objasnio tvorac istog.

Region je uzdrman vestima iz Splita gde su huligani organizovano napali vaterpoliste Crvene zvezde koji su tu došli radi utakmice protiv Mornara, koja je kasnije iz istog razloga otkazana.

I dok traju nagađanja kako je došlo do ovog incidenta, pojavio se snimak na kom se jasno vidi kako jedna osoba beži pred drugom koja u ruci ima metalnu šipku ili teleskop.

Snimak je napravio prolaznik koji je želeo da uslika jedrilicu na pučini, a uhvatio ono u šta niko prisutan nije mogao da veruje da se dešava.

– Sedeo sam u kafiću, gledao more i odlučio da uslikam jednu jedrilicu koja je krenula ka pučini. Nisam shvatio da je neka frka, da se nešto događa, tek posle sam video da sam slučajno uhvatio dva napadača – rekao je za ‘Jutarnji list’ čitalac koji je želeo da ostane anoniman.

(Izvor: youtube / Jutarnji list)

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Divljaci su divljaci njih ne mozes da urazumis a sta bi mi trebali da radimo hrvatima kad se oni ovako ponasaju sramota i Hrvatske i njenih politicara i vlasti sto dozvoljavaju ovako nesto

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter