0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Aston Vila i Sevilja za novac u džepu…

Objavljeno: 26.01.19 u 11:45

U drugim delovima Evrope nastavlja se borba za bodove i na programu je nekoliko intresantnih mečeva, tako da ćemo pokušati da skockamo dobitan tiket za prvi snežni dan vikenda.

BORUSIJA – AUZBURG 1 (1.70)

Na domaćem terenu su retke ekipe koje mogu da iznenade odličan tim koji ima visoke ambicije i na prvom predstavljanju pred svojim navijačima u Novoj godini pokušaće da ostvare pobedu.

MILAN – NAPOLI 2 (2.00)

Dugo „rosoneri“ nisu uzeli skalp nekom od najboljih timova u Italiji i večeras će imati novi pokušaj mada je ekipa Karla Anćelotija mnogo kvalitetnija i juriće tri boda za ostanak u šampionskoj trci sa Juventusom.

SEVILJA – LEVANTE 1 (1.50)

Posle pobede nad Barselonom u Kupu i na drugom koloseku domaćin želi da ostvari pun pogodak tako da će juriti novi uspeh, a očekuje se da opravdaju ulogu favorita.

ASTON VILA – IPSVIC 1 (1.50)

Nekadašnji šampion Evrope je igrao odlično na startu sezone, a onda je usledio pad protkan porazima tako da danas imaju priliku da se vrate na pobednički kolosek i pobede autsajdera.

Ukupna kvota na tiketu je 7.65.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter