0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Budućnost u seriji, raspucani Nemci

Objavljeno: 25.01.19 u 11:55

Bliži se rasplet u Kupu Azije i sledi zagrevanje za vikend u pojedinim šampionatima u Evropi, a veoma je intresantno u Evroligi, tako da ćemo pokušati da skockamo dobitan tiket.

MARSEJ – LIL 1 (2.40)

Francuski spektakl biće veoma zanimljiv, a domaćin se probudio i pokušaće da upiše nova tri boda posle nekoliko bledih izdanja i krajnje je vreme da proradi mašinerija trenera Luisa Garsije.

HERTA – ŠALKE GG (1.80)

U Berlinu ova dva kluba prema tradiciji igraju efikasno tako da njihove mečeve uglavnom obeležavaju golovi, pa tako i večeras je realno da padne pogodak na obe strane.

UAE – AUSTRALIJA 2 (1.80)

Domaćin je pod pritiskom i za rivala ima „kengure“ koji nisu baš ubedljivi na ovom turniru bez obzira na plasman u završnicu, ali se očekuje da presudi pojedinačni kvalitet.

BUDUĆNOST – GRAN KANARIJA 1 (1.50)

Posle pobede nad Realom u „Morači“ ekipa Budućnosti ima priliku da upiše drugi vezani uspeh protiv rivala, koji nije moćan pogotovo na strani i očekuje se pun pogodak domaćina.

Ukupna kvota na tiketu je 11.66.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter