0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Kombinacija fudbala i košarke sa primamljivim kvotama

Objavljeno: 17.01.19 u 11:29

Nastavlja se borba na Kupu Azije i na nekim svetskim meridijanima za bodove, mada danas ponuda nije bajna, pa ćemo skockati tiket sa košarkom pošto je na programu redovno kolo Evrolige.

JAPAN – UZBEKISTAN 1 (1.70)

Bez obzira što su Japanci već izborili prolaz u narednu fazu Kupa Azije i verovatno će promešati karte, ali i dalje imaju ulogu favorita da upišu nova tri boda.

REAL SOSIJEDAD – BETIS GG (1.90)

Biće veoma zanimljiv revanš u San Sebastijanu pošto su gosti veoma neugodan tim, koji na strani često ume da pomrsi račune i po gol na obe strane je realna opcija večerašnje predstave.

ČAVES – PORTO 2 (1.50)

Lider ima ispit u gostima, koji će pokušati da reši u svoju korist i ostanu na prvom mestu tako da se očekuje ofanziva plavo-belih od samog starta da bi slomili rivala.

MAKABI TEL AVIV – BARSELONA 1 (1.70)

Najbolji tim Izraela je izgleda uhvatio pravi ritam što je pokazao pobedom u Moskvi, a žele da nastave sa uspehom i protiv Barse koja igra dobro na oba polja.

Ukupna kvota na tiketu je 8.23.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter