0
Ostali sportovi

FOTO: VK Crvena zvezda

SENZACIJA NA DORĆOLU: Jug je do večeras bio neporažen, ali onda je stigla Zvezda…

Objavljeno: 12.01.19 u 22:12

Crveno-beli napravili su pravi podvig protiv tima koji u Ligi šampiona i dalje ne zna za gorčinu poraza.

Oni su na svom terenu savladali Jug rezultatom 11:10.

Borbenom igrom od samog starta meča uspeli su crveno-beli da stignu do velike pobede. Gosti su bolje otvorili ovu utakmicu, a nakon što je Lozina pogodio za 4:1, Vasić i Radović vratili su golovima crveno-bele u život. Potom je publiku pristunu na bazenu ‘Milan Gale Muškatirović’ razgalio golman Kralj koji je odbranio peterac Fatoviću. Do kraja prvog poluvremena crveno-beli su stigli do izjednačenja golom Bitadzea.

Nastavila je Zvezda i nakon odmora da igra hrabro, a Maksimović i Vasić doneli su novu prednost od 6:5. Sa još dva pogotka raspoloženi Vasić vodi domaće na 8:6, a Maksimović pogotkom povećava razliku. Nakon toga smanjio je Raguž, ali Šulc sa pet metara povećava na 10:7. Onda za minut gosti postužu dva gola, ali je iskusni Maksimović ponovo pogodio mrežu, a Benić je do kraja samo mogao da smanji rezultat.

Crvena zvezda – Jug 11:10 (1:3, 3:2, 4:1, 3:4)
CRVENA ZVEZDA: Kralj, Martinović, Maksimović 3, Bursać, Perković, Vasić 5, Bitadze 1, Žeželj, Ilić, Milojević, Šulc 1, Radović 1, Mišović, LJubenović. Trener: Filipović.
JUG: Popadić, Macan, Fatović 2, Lončar, Stahor, Garsija 1, Lozina 2, Merkulov 2, Čulina, Raguž 1, Benić 2, Papanastasiju, Jurišić, Perić. Trener: Kobeščak.

Regionalna liga, 9 kolo

Partizan – Jadran Split 3:9
Mornar – Šabac 7:5
POŠK – Jadran Carine 7:13
Crvena zvezda – Jug 11:10
Primorac – Mladost 8:13

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter