0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Goleada za kraj kola Premijer lige, ‘ponos Izraela’ favorit protiv Bajerna

Objavljeno: 27.12.18 u 11:22

Ostalo je za danas malo mečeva posle jučerašnjih predstava koje su donele iznenađenja, a sledi jedan miks na tiketu uz košarkašku Evroligu.

SAUTEMPTON – VEST HEM 3-5 GOLOVA (2.40)

Serija ‘čekićara’ je okončana za vikend, ali ekipa iz Londona ima velike ambicije na gostovanju, gde po tradiciji igra dobro i efikasno, tako da mogu da se očekuju golovi na obe strane.

LOKEREN – BRIŽ 2 (1.50)

Ovo treba da bude ‘zicer’ za šampiona koji se polako vraća na željeni kolosek, a trebalo bi da pokažu da poseduju kvalitetete i drugi put ove sezone pobede istog rivala koji se bori za opstanak.

ANDERLEHT – BEVEREN 1 (1.50)

Nikako domaćin da ‘proradi’, a posle smene trenera i ekipa se nalazi u krizi, koju bi trebalo da prekinu na svom terenu i savladaju rivala koji nije iz ‘gornjeg doma’, što se očekuje od giganta iz Brisela.

MAKABI – MILANO 1 (1.60)

Petostruki šampion Evrope ove sezone u elitnom takmičenju ima mizeran učinak i žele da poprave utisak i konačno pobede pred svojim navijačima pod komandom trenera Sveropulusa.

Ukupna kvota na tiketu je 8.64.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter