0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Košarka preuzima primat, Fener traži bodove

Objavljeno: 24.12.18 u 11:13

 

Mali izbor fudbalskih mečeva je svake godine pred katolički Božić, pa smo odlučili da uključimo i košarku, koja nastavlja po redovnom planu.

ALTINORDU – GIRESURUM 1 (1.70)

Niži rang u Turskoj je zanimljiv mada favoriti znaju da kiksnu tako da često mora da se bude veoma oprezan, ali domaćin igra dobro i može da se očekuje pun pogodak.

ANTALIJA – FENERBAHČE 2 (1.80)

Slavni istanbulski gigant se nalazi u zoni ispadanja tako da juri bodove spasa, a izgleda da je došlo do konsolidacije tima posle dolaska novog trenera i pokušaće konačno da pobede.

AKHISAR- KONJA 1X (1.50)

Kod kuće domaćin upisuje bodove mada ima težak ispit u kome će pokušati po svaku cenu da ostane bar sa bodom u džepu, pa se očekuje da uspeju u zacrtanim planovima.

KRKA – BUDUĆNOST 2H (1.50)

Šampion je pored tri uzastopna poraza apsolutni favorit u Novom Mestu i može da se očekuje da ekipa iz Podgorice slavi bar sa šest poena razlike i zacementira drugo mesto pred derbi sa Zvezdom u Beogradu.

Ukupna kvota na tiketu je 6.88.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter