0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Čelsi i Lajpcig obavezno morate na tikete

Objavljeno: 16.12.18 u 11:25

U većini zemalja nema snega, tako da nema problema da se igraju prvenstveni mečevi i juče je samo na tiketu kiksnuo Anortozis, a danas sledi novi pokušaj.

BRAJTON – ČELSI 2 (1.50)

Ekipa iz Londona je u naletu i posle pobede u derbiju nad Mančester sitijem imaju ispit na strani, koji bi trebalo da reše uspešno, pošto imaju jači tim od domaćina.

LAJPCIG – MAJNC 1 (1.50)

Ispali su spletom okolnosti iz Evrope i nisu uspeli da pobede Rozenborg, tako da se sada okreću domaćem koloseku, gde su imali dosta uspeha i pokušaće ponovo da upišu tri boda.

FIORENTINA – EMPOLI 1 (1.80)

U Firenci su imali dobar niz i onda su usledila dva poraza i remi tako da je pravi trenutak da „ljubičasti“ ostvare uspeh, a imaju prednost u odnosu na povratnika u elitu.

S. BRIZ – ANDERLEHT 2 (1.80)

Nikako da slavni klub iz Brisela uhvati pravi pobednički ritama i pokažu se u pravom svetlu, ali danas imaju dobru priliku da na strani dođu do trijumfa i pripada im uloga favorita.

Ukupna kvota na tiketu je 7.29.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter