0
Ostali sportovi

SANJA RADOSAVLJEVIĆ: Nismo očekivale odlaganje, ali koncentracija ostaje ista

Objavljeno: 07.12.18 u 17:00

Iz tabora ženske rukometne reprezantacije Srbije stižu optimistični tonovi i pored odlaganja sutrašnje utakmice protiv Rusije na EP u Francuskoj.

U Francuskoj su širom zemlje u toku demonstracije protiv vlade te zemlje i otkazana su mnoga sportska i muzička dešavanja. Pa tako i meč između Srbije i Rusije koji je sa subote, pomeren za nedelju od 18 časova.

– Nismo očekivale odlaganje. Koncentracija ostaje ista, jedino što će biti malo teže igrati tri meča u četiri dana, od nedelje do srede. Ako dobijemo Rusiju dobićemo vetar u leđa i dodatnu energiju, tako da nam to opterećenje neće teško pasti. Kada ide dobro, sve ostalo postaje nebitno. Neke stvari ne možemo da promenimo, niti na njih da utičemo – rekla je krilna igračica Sanja Radosavljević, preneo je Rukometni savez Srbije.

Pančevka je istakla da će protiv Ruskinja ključna biti igra u odbrani.

– Znamo koliko su jake. Odbrana je ključ svega. Ako tu dobro odgovorimo, onda će i napad mnogo lakše ići. Spremne smo na sve. Dobro smo pripremljene – dodala je Radosavljević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter