0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Na strelce u SLS ne računamo, Čelsi je druga priča

Objavljeno: 05.12.18 u 11:20

Borba za bodove je u fokusu na mnogim terenima širom Evrope, a biće dosta intresantnih mečeva i očekuje se da pojedine ekipe ostvare pun pogodak.

VULVERHEMPTON – ČELSI 2 (1.80)

Gosti iz Londona se nalaze u dobrom ritmu posle pobede nad Fulamom i sada ostaje da uspešno odrade jos jedan zadatak na strani, koji nije ni malo lak posto povratnik u elitu ima dobar tim.

LION – REN 1 (1.60)

Valjda ovog puta se očekuje da gosti neće biti kobni za favorita, koji igra promenljivo mada je za njih bitno da poentiraju kod kuće upisivanjem uspeha kao zalet za nastavak sezone.

VOJVODINA – MAČVA 1-2 GOLA (1.80)

U Novom Sadu po teškom terenu biće lakše gostima da se odbrane pošto igraju čvrsto u defanzivi, a „lalama“ ostaje da pokušaju da probiju šabacki „bunker“ mada se ne očekuje puno golova.

MEHELEN – LOKEREN 1 (1.60)

Susret u kojem domaćin bez obzira što je u nižem rangu ima veće šanse da prođe dalje pošto je gostima primarno da izbore opstanak tako da su najavili dolazak sa kombinovanim timom.

Ukupna kvota na tiketu je 8.29.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter