0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Prštaće u Londonu, Jović i Kostić nastavljaju da briljiraju

Objavljeno: 02.12.18 u 11:45

Naleteli smo juče na „minu“ iz Češke, a Sparta je promašila dva penala i kumovala padu tiketa. Danas sledi popravni sa veoma intresantnim mečevima i poslastica je u Londonu.

ARSENAL – TOTENHEM GG (1.50)

Obe ekipe igraju otvoreno i na njihovim mečevima ima dosta golova, a derbi koji sledi na „Emiratima“ treba da donese dosta uzbuđenja i bar po jedan pogodak dva velika rivala.

AJNTRAHT – VOLFSBURG 1 (1.80)

Domaćin igra odlično na oba fronta i sledeći zadatak je da upišu tri boda, a svakako da je dobiti rivala primarno i svakako da su dobri aduti naši reprezentativci Jović i Kostić.

MILAN – PARMA 1 (1.50)

Novajlija u eliti je mnogima pomrsio račune i nalaze se u vrhu, a slavni rival će na „San Siru“ pokušati da ostvare trijumf i sa tri boda polako počnu da se primiču samom vrhu.

ĐIRONA – ATLETIKO (M) 2 (1.80)

Katalonci su veoma nezgodni na svom terenu i igraju dobro protiv jakih rivala tako da Madriđani nemaju lak posao, ali imaju dobar tim da dođu do pobede.

Ukupna kvota na tiketu je 7.29.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter