0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Goleada u Rimu, Ajaks ima ‘zicer’

Objavljeno: 27.11.18 u 11:56

Nastavlja se trka u Ligi šampiona, a verovatno posle pojedinih mečeva moguće je da kolo pre kraja takmičenja po grupama budu poznati putnici za prolećni deo takmičenja od februara.

AEK – AJAKS 2 (1.70)

Ovo je prva ‘meč lopta’ za ekipu iz Holandije da pobedom u Atini mirno sačeka rasplet i plasiraju se u eliminacionu fazu, pogotovo sto im u poslednjem kolu u goste dolazi Bajern.

CSKA MOSKVA – PLZEN 1 (1.70)

Na ruskoj zimi nije lako se snaći i domaćin ima blagu prednost u odnosu na šampiona Češke i u direktnom duelu pobeda donosi plasman u Ligu Evrope tako da sledi intresantan megdan.

HOFENHAJM – ŠAHTJOR 1 (1.70)

Dva meča kod kuće Nemci su odigrali dobro, a pošto im je izmakla pobeda večeras imaju priliku da pobede Ukrajince, koji nisu baš jaki kao prethodnih sezona i očekuje se pun pogodak ‘plavaca’.

ROMA – REAL GG (1.50)

U Rimu je poslastica dana u kojoj ‘vučica’ ima imperativ pobede protiv Madriđana koji nisu u formi i izgleda da sledi remont, a po gol na obe strane je jedna od realnih opcija dvoboja velikana.

Ukupna kvota na tiketu je 7.36.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter