0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Asvel, golovi na Filipinima

Objavljeno: 13.11.18 u 09:48

Na scenu dolaze reprezentacije i mnoge imaju prijateljske mečeve, a sledi nastavak Lige nacija i posle dva preostala kola biće poznat rasplet u grupama, dok i mlađe selekcije imaju kvalifikacije.

RUSIJA 19 – LETONIJA 19 1-1 (1.70)

Bitno je preskočiti prvi krug, a Rusi su u grupi favoriti da se domognu prvog mesta, tako da će već na startu pokušati da savladaju komšije i potvrde svoje ambicije.

FILIPINI – SINGAPUR 3 + (2.10)

U prijateljskom odmeravanju snaga dva tima neće mnogo kalkulisati, pa su golovi na obe strane realna opcija, koji je uvod u nastavak trke za pobednika „Suzuki Kupa“.

PONTE PRETA – KORTIBA 1 (1.50)

U drugom rangu Brazila polako se ulazi u finiš borbe za bodove tako da je svaki meč veoma bitan, a ovog puta domaćin nema pravo na ‘kiks’ i juriće pobedu po svaku cenu pred svojim navijačima.

TRENTO – ASVEL 2 (1.50)

Italijani su sa samo jednom pobedom iz šest mečeva već završili svoje takmičenje, pa se očekuje večeras rutinska pobeda odlične ekipe iz Francuske.

Ukupna kvota na tiketu je 8.03.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter