0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Lion i Selta čuvaju domaći teren

Objavljeno: 19.10.18 u 11:05

Konačno se nastavlja borba za bodove širom Evrope tako da sledi zagrevanje za pakleni vikend koji je pred nama. Pokušaćemo da uvertira danas bude uspešna.

ČUKARIČKI – VOJVODINA GG (1.90)

Nema dileme da je ovaj megdan derbi kola u koji „brđani“ ulaze sa ciljem da se osvete Novosađanima za poraz iz prošle sezone, a po gol na obe strane je jedna od realnih opcija.

SELTA – ALAVES 1 (1.95)

Veoma intresantan meč sledi u Vigu, a domaćin ima imperativ pobede pred svojim navijačima i žele da zaustave rivala, koji je u prošlom kolu pobedio kod kuće Real iz Madrida.

AJNTRAHT – FORTUNA 1 (1.75)

U Frankfurtu su pred pauzu uspeli da uhvate pobednički ritam, a svakako su večeras pikirali tri boda protiv novajlije iz Dizeldorfa, koji može da iznenadi ukoliko se ozbiljno ne pristupi zadacima na terenu.

LION – NIM 1 (1.50)

Na pauzu su igrači Liona ispraćeni sa pet golova u mreži na gostovanju PSŽ-u, a došao je trenutak da se pobedom pred svojim navijačima iskupe za debakl u Parizu.

Ukupna kvota na tiketu je 9.72.
Reply
Forward

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter