0
Odbojka

ODBOJKAŠICE DOPUTOVALE U HAMAMACU: U subotu počinje SP, Terzić poručuje – ‘Spremni smo’

Objavljeno: 27.09.18 u 18:10

Ženska seniorska reprezentacija Srbije igraće u D grupi na SP sa Brazilom, Dominikanskom Republikom, Portorikom, Kazahstanom i Kenijom u Hamamacuu.

Seniorke Srbije će u prvom kolu D grupe, u subotu igrati protiv Dominikanske Republike od 16:10h po lokalnom, odnosno 9:10 časova po našem vremenu.

U 2. kolu, u nedelju, Srbija će igrati protiv Kenije od 12:20 časova po našem vremenu, a u 3. kolu, u ponedeljak, protiv Brazila od od 12.20 časova po našem vremenu. Posle slobodnog dana, Srbija će u 4. kolu, igrati protiv Kazahstana od 9:10 časova po našem vremenu, a u poslednjem, 5. kolu, u četvrtak, protiv Portorika od 6:40 časova po našem vremenu.

Plasman u drugu fazu izboriće po četiri selekcije iz sve četiri grupe.

– Mislim da smo spremni, psihički pre svega za utakmicu, jer mnogo naših igračica dugo igra ova velika takmičenja i znaju kako treba da se ponašaju i na koji način da uđu u meč. Ne bojim se kako ćemo da odigramo utakmicu, uz normalnu, pametnu igru, bez ikakvog potcenjivanja, trebalo bi da dobijemo utakmicu i da krenemo uzlaznom putanjom u nastavak Svetskog prvenstva – rekao je Terzić, preneo je Odbojkaški savez.

Selektor smatra da će igra našeg tima rasti kako šampionat bude odmicao.

– Teško je reći koliko smo spremni, jer takav je plan bio, da ne igramo previše utakmica, već više da se posvetimo treningu i nekim stvarima koje bi trebalo da popravimo, a da kroz grupnu fazu dolazimo do forme, prave koja će nam biti potrebna da bismo drugu fazu odigrali kako treba, a i ono što sledi, nadam se posle te druge faze. Prva utakmica je veoma važna, Dominikanska Republika je ekipa koja je po rejtingu i kvalitetu nešto slabija od nas. To je ekipa koja na svakom takmičenju odigra neku utakmicu na visokom nivou, a nadam se da to neće biti prva – podvukao je Terzić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter