0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Milanu, hrabra dvojka na Šalke

Objavljeno: 25.09.18 u 10:17

Nedelja u kojoj nema evropskih takmičenja, ali itekako ima puno fudbala u Evropi.

Vanredna kola, zaostali mečevi i kupovi širom Starog kontinenta.

MONAKO – ANŽE 1

Mada je u redovima domaćina neizvestan nastup nekoliko zvezda, Anže ima velikih problema što se povreda tiče. Monako nije počeo dobro ovu sezonu, iz šest kola isto toliko bodova i trenutno 16. mesto te je vreme za prvu pobedu nakon prvog kola.

FRAJBURG – ŠALKE 2

U velikim problemima je tim iz Gelzenkirhena, mediji u Nemačkoj već pišu kako je Šalke ono što je u protekloj sezoni bio Keln, ali mi ipak verujemo da se radi o lošem startu i da će se uskoro ovaj tim podići. U prva četiri kola Šalke nije osvojio nijedan bod, a mi verujemo da će prve dobiti nakon utakmice sa Frajburgom, i to sva tri.

INTER – FIORENTINA 3-5

Kladionice favorizuju Inter iako Viola ove sezone igra veoma lep fudbal i zasluženo se nakon pet kola nalazi na trećem mestu. Što se fikseva tiče, utakmica je takva da mogu da dođu sva tri, ali se čini da sa igrom od tri do pet pogodaka ne možete pogrešiti.

REAL SOSIJEDAD – RAJO VALJEKANO 1

Iako je dug spisak povređenih igrača Real Sosijedada, Rajo je na svom terenu proteklog vikenda pokazao da će biti jedan od učesnika borbe za opstanak pošto je propisno preslišan od ekipe Alavesa koja je pobedila 5:1. Real Sosijedad bi pobedom danas mogao da dođe do evropskih pozicija na tabeli.

Ukupna kvota: 13,54

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter