0
Odbojka

FOTO: FIVB

SP U ODBOJCI: Argentinci počišćeni u Varni, nova velika pobeda Srbije!

Objavljeno: 22.09.18 u 17:35

Odbojkaška reprezentacij Srbije ostvarila je još jedan trijumf na Svetskom prvenstvu u odbojci, ovog puta nad Argentinom u Varni rezultatom 3:0.

Nešto više od 20-ak sati po završetku meča u pet setova protiv Francuske i velike pobede za Srbiju, izabranici Nikole Grbića su izašli na mrežu sa Argentinom, koja je unapred bila eliminisana iz borbe za plasman među šest najboljih, ali se nije predavala.

Kvalitet je u potpunosti bio na strani Srbije i to su pokazali u završnici prvog seta u kom su na kraju ubedljivo slavili sa 25:18.

Koncentracija i jaki servisi bili su na nivou i u drugom setu, što je našim momcima donelo, sa 25:22, vođstvo od 2:0 u setovima.

Argentinci su do sada imali tri poraza, ali nijednom nisu izgubili bez osvojenog seta. Grčevito su se i ovog puta borili da ne ostanu na nuli i išli su ka tome u većem delu trećeg seta.

Međutim, od 11:17 usledila je silovita serija ‘orlova’, koji su iako u rezervnom sastavu, uspeli da preokrenu predvođeni korektorom Draženom Luburićem, koji je meč završio sa 14 osvojenih poena.

Pitanje oko plasmana u Torino na završni turnir rešiće večerašnji duel Poljske i Francuske, kao i sutrašnji duel ‘orlova’ i velikih rivala Poljaka.

Grupa H

Srbija – Argentina 3:0

19.40 Poljska – Francuska

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter