2
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Junajted, Juve i Bajern nose bodove sa sobom

Objavljeno: 19.09.18 u 11:43

Start Lige šampiona je veoma interesantan, favoriti nisu bili ubedljivi sinoć tako da nas večeras očekuju zanimljivi mečevi širom Evrope.

ŠAHTJOR – HOFENHAJM 3 – 5 GOLOVA (2.40)

Ukrajinci su godinma u elitnom takmičenju i stekli su ogromno iskustvo, tako da na domaćem terenu igraju veoma ofanzivno kao i klub iz Nemačke koji je u usponu sa mladim trenerom.

BENFIKA – BAJERN 2 (1.50)

U Lisabonu se očekuju pune tribine i velika podrška „orlovima“ čija forma nije u usponu, ali neće izaći sa belom zastavom mada je gigant iz Minhena u prednosti.

VALENSIJA – JUVENTUS 2 (2.00)

Na „Mestaju“ dolazi Juve sa Ronaldom, koji je godinama u dresu Reala bio koban za domaćina tako da će imati „vruć doček“, ali i želju da se ostvari pobeda na premijeri i prednost je na strani Italijana.

JANG BOJS – MANČESTER JUNAJTED 2 (1.70)

Samim plasmanom u elitu domaćin je ispunio prvobitan plan tako da mogu da igraju bez opterećenja protiv „đavola“, koji izgleda ulaze u dobru formu, što su pokazali za vikend u prvenstvu Engleske.

Ukupna kvota na tiketu je 12.24.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter