0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

NEVERICA U BERLINU: Hrvatska ispala sa Svetskog kupa!

Objavljeno: 14.09.18 u 18:55

To što nisu uspele da slome izuzetno podmlađenu Srbiju, vrlo teško je palo ‘barakudama’.

Hrvatska je na Svetski kup u prestonicu Nemačke stigla kao najveći favorit, jer je jedina došla u gotovo kompletnom sastavu (samo bez kapitena Mara Jokovića i Sandra Sukna), ali je danas priredila najveći šok na takmičenju.

U Berlinu ih je iznenadila selekcija Australije koja je bila bolja u današnjem četvrtfinalu i na kraju je slavila sa 9:8 (1:1, 4:4, 2:2, 2:1).

Izabranici Elvisa Fatovića su tokom celog meča uspevali da pariraju favoritu, iako se pri rezultatu 7:5 činilo da se meč lomi u korist Hrvata.

Međutim, uspeli su ‘kenguri’ da vežu čak tri gola i preokrenu na 8:7, da bi minut pre kraja Josip Vrlić doneo novo izjednačenje.

Ostao je još jedan napad za Australijance, koji su iskoristili preko Džoa Kejsa sa pozicije centra i tako smo dobili najveće iznenađenje Svetskog kupa.

Australija sada čeka boljeg iz duela Nemačka – Južna Afrika u polufinalu, a Srbiji je iz daljeg takmičenja ispao jedan od glavnih konkurenata za odbranu zlata.

‘Delfini’ će večeras od 19 sati igrati protiv Japana za ulazak u polufinale i verovatno duel protiv Mađarske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter