0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Vicešampioni sveta padaju u Španiji

Objavljeno: 11.09.18 u 11:53

Predstoje mečevi Lige nacija i kvalifikacije mladih selekcija, a danas se stavlja tačka na mečeve nacionalnih timova i svakako da ima veoma intresantnih predstava.

ŠPANIJA – HRVATSKA 1 (1.70)

Slavila je ‘furija’ u Londonu pod komandom Luisa Enrikea koji večeras debituje pred domaćim navijačima protiv vicešampiona sveta i domaćin ima ulogu favorita.

FINSKA – ESTONIJA 1 (1.60)

Komšijski sudar biće intresantan za navijače oba tima, a na terenu bi trebalo da je domaćin kvalitetniji, da posle Mađarske ostvari još jedan trijumf i pokaže uspon ekipe.

MOLDAVIJA – BELORUSIJA 2 (1.85)

Dva tima sa različitim raspoloženjem ulaze u utakmicu i čini se da je domaćin još u ‘nokdaunu’ posle debakla u Luksemburgu, što ide na vodenicu rivalu da dođe do novog trijumfa.

MAĐARSKA 21 – BELGIJA 21 2 (1.70)

Jasno je da Belgijanci imaju još jednu veoma talentovanu generaciju koja lako pobeđuje protivnike i imaju priliku da sa nova tri boda naprave korak napred prema plasmanu na Evropsko prvenstvo.

Ukupna kvota na tiketu je 8.55.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter