0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Sigurna dvojka na Orlove, golovi na Orliće

Objavljeno: 07.09.18 u 11:43

U fokusu je Liga nacija i završne kvalifikacije za šampionat Evrope mladih reprezentacija tako da smo pokušali da pronađemo dobitnu varijantu u kojoj očekujemo uspehe Srbije.

LITVANIJA – SRBIJA 2 (1.50)

Prema tradiciji „orlovi“ nemaju većih problema sa domaćinom tako da i večeras u Viljnusu apsolutna uloga favorita je na strani Srbije, a očekuje se pun pogodak izabranika selektora Mladena Krstajića.

ITALIJA – POLJSKA 1 (1.65)

Oba tima su imala smenu generacija, a domaćini očekuju uspešan debi Roberta Manćinija posle neuspešnih kvalifikacija za Mondijal, a ‘neroazuri’ imaju kvalitet da ponovo budu u samom vrhu.

ŠVAJCARSKA – ISLAND 1 (1.70)

Sudar dva tima koja retko odstupaju od svoje filozofije, ali prednost je na strani „sajdžija“ koji kod kuće igraju dobro i njihovi navijači im dosta pomažu da budu uspešni tako da se očekuje upisivanje tri boda.

SRBIJA U21 – MAKEDONIJA U21 2-4 GOLA (1.65)

Nema dileme da ce „orlici“ nastaviti uspesan niz protiv komsija u Novom Sadu, a posto su nasi mnogo bolji navijaci treba da uzivaju u goleadi kao zagrevanje za kljucni mec sa Rusijom u Nizniju.

Ukupna kvota na tiketu je 6.94.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter