0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Vučica je ‘sigurica’, goleada na Old Trafordu

Objavljeno: 27.08.18 u 11:36

Za vikend su favoriti totalno podbacili i bilo je dosta iznenađenja, a danas ima intresantnih utakmica u kojima domaćini treba da budu uspešni.

ROMA – ATALANTA 1 (1.75)

Nema dileme da i ove sezone ‘vučica’ ima visoke ambicije, a pogotovo pred svojim navijačima su moćniji u odnosu na rivala iz Bergama, koji u četvrtak ima i obaveze u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

BILBAO – HUESKA 1 (1.65)

Jasno je da na ‘San Mamesu’ su crveno-beli dobar tim koji ima šifre za pobedu, a u prošlom kolu su slavili u finišu i večeras žele da ostvare novi uspeh protiv novajlije u eliti.

MANČESTER J. – TOTENHEM GG (1.80)

Poraz od Brajtona je već posle dva meča šampionata uključio alarm u redovima domaćina tako da sledi intresantan meč sa ekipom iz Londona, a po gol na obe strane je realna opcija.

HIFK – HAKA 1 (1.85)

U sudaru nekadašnjih prvoligaša domaćin ima blagu prednost zbog bolje forme u prethodnih nekoliko kola, ali se očekuje dosta uzbuđenja na obe strane.

Ukupna kvota na tiketu je 9.61.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter