0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Partizan, a onda AIK

Objavljeno: 02.08.18 u 11:00

Kiks Ludogoreca juče je bio koban za prolaz tiketa, a danas su favoriti na potezu u kvalifikacijama za Ligu Evrope i mnogi su već posao završili u prvim mečevima.

TRAKAI – PARTIZAN 2 (1.55)

Lako je Zvezda izašla na kraj sa Suduvom u Litvaniji, što se očekuje i od Partizana da slavi u Viljnusu proti prosečnog rivala, posle slabe partije pre sedam dana u Humskoj.

HAKEN – LAJPCIG 2 (1.80)

Sve je rešeno posle ubedljive pobede domaćina u Nemačkoj, ali je poznat mentalitet gostiju koji će juriti uspeh u Švedskoj u sklopu priprema za start u Bundesligi.

AIK – NORDSIJALAND 1 (1.55)

Danci imaju gol prednosti mada u Stokholmu sledi rasplet i konačan pobednik je novi rival Partizana za sedam dana u Humskoj, a domaćin je u blagoj prednosti, pošto su u takmičarskom ritmu.

BARNLI – ABERDIN 1 (1.45)

Ostrvski okršaj biće veoma zanimlj mada je apsolutna uloga favorita u rukama domaćina, a sve sem pobede je iznenađenje dana i Škoti nemaju ekipu da se nadaju dobrom rezultatu.

Ukupana kvota na tiketu je 6.27.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter