0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Francuzi i Nemci startuju na evropskoj sceni, to valja iskoristiti

Objavljeno: 26.07.18 u 11:30

Remiji bez golova su juče ‘uništili’ tikete i doneli velika iznenađenja u Ligi šampiona, a danas je primarna Liga Evrope, gde se uključuju mnoge ekipe posle pripremnog perioda.

TOBOL – PJUNIK 1 (1.60)

Kazahstanci na domaćem terenu imaju prednost zbog vremenske razlike i putovanja rivala, a ekipa se nalazi u drugom delu šampionata što može da donese dodatnu prednost.

UFA – DOMŽALE 1 (1.60)

Istorijski dan za ekipu iz Rusije koja je prvi put u Evropi, a bez obzira na premijeru kvalitetniji su od Slovenaca i očekuje se pun pogodak pred domaćim navijacima.

VENTSPILS – BORDO 2 (1.50)

Kroz prošlost od pre par godina znali su Francuzi da se okliznu sa autsajderima, ali Letonci su pored takmičarskog ritma svakako iza rivala po kvalitetu, što bi trebalo da presudi.

LAJPCIG – HAKEN 3-5 GOLOVA (1.95)

Prošlogidisnji učesnik Lige šampiona i zatim na proleće Lige Evrope ima želju da nastavi uspon, a prva prepreka ne bi trebalo da predstavlja problem uz golove pred domaćim navijačima.

Ukupna kvota na tiketu je 7.48.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter