7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRKA SA VREMENOM: Zvezda pokušava da dovede ‘ekstra’ napadača za Suduvu

Objavljeno: 23.07.18 u 17:41

Šampion Srbije ‘svim snagama’ pokušava da pronađe napadača.

Procenjeno je da za ispunjenje ambicija u Evropi potreban bolji igrač od Liščuka iz Šahtjora, a rasplet sledi uskoro.

Licitacija oko novog napadaca Crvene zvezde se jos nije završila, a iz dana u dan figurira po neko novo ime i često je prva opcija najbolja. Tako je izgleda prelomljeno kod rukovodstva kluba, kako saznaje HotSport da se ponovo pokuša angažovanje Franka Soldana iz ekipe Union Santa Fe. Argentinac je na tržištu procenjen na čak pet miliona evra, a crveno-beli žele da dobiju ekstra napadača na pozajmicu, koja bi bila plaćena i da mogu kasnije da iskoriste klauzulu za otkup. Šanse povećava pomak u razgovorima koji treba uskoro da se privedu kraju sa dobrim šansama za sklapanje aranžmana.

Dolazak Liščuka iz Šahtjora je juče bio gotovo ‘završen posao’, ali su u Zvezdi prelomili da im za ispunjavanje ambicija u Evropi potreban bolji golgeter. Krenulo se svim raspoloživim snagama da se pokuša dovođenje Soldana i sledi trka sa vremenom pošto se prijavljivanje za mečeve protiv Suduve zatvara u 20.30 časova. Ukoliko sve ne bude parafirano šampion Srbije ‘džokera’ za eventualne mečeve sa Legijom ili Spartakusom može da prijavi u avgustu.

0
0

7 Komentara

  1. Pa doveli su Stoiljkovica, decko se povredio sta sad da se radi, ako suduvu i legiju ne mozemo da prodjemo sa Pavkovim i Joveljicem i ne treba da idemo dalje…

    0
    0
    Odgovori
  2. soldano nema pojma to je svakome jasno…to je od pocetka neka kombinacija i teska prevara…samo su lescuka mogli da nadju gored od njega….kafu dzonatan i egipcanin iz brage su najbolje opcije i obojicu treba dovesti za LS

    0
    0
    Odgovori
  3. Direktor se istrošio po pitanju naših domaćih igrača koje poznaje, slabije izveden prelazni rok ovog leta a neće da obrati malo pažnje da pogleda malo na tržištu strane igrače.

    0
    0
    Odgovori
  4. Odavno je pominjano da Migel Muriljo dolazi, pa dolazi onda TOP igrač. Da je neko pomenuo da će Pavkov biti centarfor za drugo kolo niko ne bi poverovao. Toliko su pričali da kada neki igrač ode i potpiše za drugi klub, zamena spremna. Za sada ništa od novog centarfora protiv Suduve. Napad predvodi Pavkov.

    0
    0
    Odgovori
  5. I ovo je obicna PANjINA!!!!,ne zanosite se vise sa tim spinovima EKSTRA,to je sasvim obican igrac,sa sasvim skromnim ucinkom,samo sa astronomskim potrazivanjima u nasoj zemlji,sto ne bi bio slucaj u zemljama eu.

    0
    0
    Odgovori
  6. Iz pouzdanih izvora : Soldano je pristao da dodje u Zvezdu na pozajmicu sa mogucnoscu kupovine,problem je za sada plata i neki licni uslovi..ali ima sanse..znace se sve u naredna 2 dana..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter