1
Ostali sportovi

PRED EVROPSKI KLASIK ‘DELFINI’ UPOZORAVAJU: Ne mojmo da se zavaravamo da su Mađari slabi

Objavljeno: 21.07.18 u 15:35

Jesu Mađari verovatno najslabiji do sada, ali vaterpolisti Srbije ni ne pomišljaju da se opuste pred četvrtfinale Evropskog prvenstva u Barseloni.

Selektor Dejan Savić pokušava da drži igrače na zemlji i najavljuje da šampionat ‘starog kontinenta’ tek sada počinje. Barem kada se radi o ozbiljnim rivalima.

– Za nas prvenstvo sada počinje. Ne želim ništa o Mađarima da pričam, neka se završe dueli u nedelju. Naš zadatak jeste da održimo takmičarski tonus. Nismo imali jake utakmice u grupi, koristili smo ih za druge stvari a sada je vreme za susrete u kojima se igra samo na pobedu – kaže selektor Dejan Savić

Filip Filipović poručuje da niko ne sme da se zavara da je Mađarska slaba.

– Nije Slovačka ekipa na koju bi još trebalo da se troše reči. Najvažnije je da smo živi i zdravi, da povreda nema i da ćemo spremni dočekati utakmice. Dosadašnje su potvrdile da je ovo izuzetno jako takmičenje a mi se ne zavaravamo da su Mađari slabi.

Sava Ranđelović na prvenstvu je proslavio rođendan, ali je proslavu zakazao tek nakon odbrane zlata.

– Nije prvi put da imamo tri dana slobodno. Znam već da ćemo ga iskoristiti na najboqji mogući način. Učinićemo sve da Mađare dočekamo u najboljem mogućem izdanju. Dobri su, bolji od rezultata koje su ostvarili do sada.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter