0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Biće golova u Beogradu i na Kipru

Objavljeno: 17.07.18 u 10:26

Sledi rasplet u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, a na potezu su favoriti da overe prolaz, mada pojedine ekipe nemaju baš lagan posao iako je kvalitet na njihovoj strani.

APOEL – SUDUVA 2+ PRVO POL (2.30)

Kiprani su u Litvaniji primili tri gola za desetak minuta, a sada kod kuće jure minus i pokušaće da ga anuliraju već tokom prvog dela meča i onda probati da mirno overe prolaz.

C. ZVEZDA – SPARTAKS 2+ PRVO POL (2.10)

Nisu uspeli u Letoniji da postignu pogodak, ali večeras pred svojim navijačima treba da bude uspesna misija za šampiona Srbije i da već do odmora gostima iz Jurmale spakuju dva pogotka.

VIDEOTON – DUDELANŽ 1 (1.50)

Uspeli su Luksanburžani da zaustave ekipu koju sa klupe predvodi Marko Nilolić, a realno je da domaćin pored velike borbe koja se očekuje dođe do pobede i prolaza dalje.

TURSKA (19) – ENGLESKA (19) 2 (1.50)

Nema dileme da su Englezi u usponu sa mlađim kategorjama i da imaju velike ambicije u Finskoj tako da žele na startu da upišu tri boda.

Ukupna kvota na tiketu je 10.86.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter