0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Remiji i malo golova danas na Mondijalu

Objavljeno: 03.07.18 u 10:08

Uspeli smo juče da ‘skockamo’ dobitan tiket i Belgija je u samom finišu donela radost kladioničarima, a za danas ćemo slediti sličan princip sa poslednja dva meča prvog kruga eliminacija na SP u Rusiji.

SVAJCARSKA – ŠVEDSKA 1 – 2 GOLA (1.75)

Sledi sudar dve ekipe koje vole da igraju bez mnogo rizika i čekaju eventualnu grešku rivala tako da će biti teško doći do same završnice i možda  jedan pogodak reši pobednika.

KOLUMBIJA – ENGLESKA PX (1.90)

Megdan u kojem obe ekipe imaju veliki posao i želju da ostanu u Rusiji tako da će biti mnogo taktičkih detalja, a neka naša procena je da remi na poluvremenu realan ishod.

VIDEOTON – ČUKARICKI 1 (1.70)

Sampion Mađarske polako hvata zalet i nalazi se u završnoj fazi priprema, dok „brđani“ imaju dovoljno vremena da skockaju mozaik i prednost je na strani ekipe koju sa klupe predvodi Marko Nikolić.

DINAMO (Z) – KLAGENFURT 1 (1.45)

Dolaskom na kormilo trenera Bjelice i nekoliko pojacanja Zagrepcani zele da od starta sezone budu na dobrom nivou, a danas se ocekuje da poloze novi test pobedom na pripremama u Austriji.

Ukupna kvota na tiketu je 8.19.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter