0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Nemci nemaju pravo na kiks – ovo su predlozi za kladioničarsku subotu

Objavljeno: 23.06.18 u 10:48

Vraćamo se proverenoj strategiji za Mondijalu u Rusiji uz očekivanje da će u drugom kolu po grupama favoriti pokazati moć, a pojedini timovi nemaju pravo na kiks pošto će se naći na ivici eliminacije.

BELGIJA – TUNIS 1 (1.40)

Startovali su ‘đavoli’ dobro slomivši otpor Paname u nastavku tako da ih očekuje sličan posao, a pobeda donosi prolaz dalje tako da će pokušati da upišu nova tri boda.

JUŽNA KOREJA – MEKSIKO 2 (1.80)

Nema dileme da posle rušenja Nemačke su ‘sombrerosi’ u naletu i da imaju zadatak da sa novim uspehom dođu blizu cilja, a svakako su kvalitetniji od rivala koji nije u formi.

NEMAČKA – ŠVEDSKA 1 (1.60)

Šampioni su spremni da se vrate u trku posle poraza i imaće delikatan zadatak da nađu rešenje za čvrstu odbranu koja već nekoliko mečeva nije savladana i samo pobeda je po meri ekipe Joakima Leva.

IRTIŠ – KAJSAR 1 (1.70)

U Pavlodaru domaćin zna bolje od rivala da se snađe na veštačkoj travi tako da su i danas u blagoj prednosti i zbog trenutne forme i pokušaće da ostvare trijumf.

Ukupna kvota na tiketu je 6.85.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter