0
Ostali sportovi

FOTO: Sport Juga

HUMANITARNA AKCIJA: Prikupljanje sredstava za lečenje sportskog novinara Aleksandra Nikolića

Objavljeno: 15.06.18 u 13:46

Kako bi pomogli prikupljanju finansijskih sredstava za lečenje svog kolege Aleksandra Nikolića koji je iznenada oboleo od teške leukemije, redakcija portala Sport juga i Sekcija sportskih novinara Niša pokrenulisu akciju prikupljanja dresova i ostale sportske opreme u vlasništvu sportista ili kolekcionara.

Namera je da se prikupljeni sportski rekviziti prodaju na aukciji, sa koje bi sav prihod bio uplaćen na žiro račun otvoren za lečenje Ace Nikolića.

Oprema koja je do ovog trenutka stigla u redakciju Sporta juga su:

– dres iz Arhusa i rukavice koje je donirao naš reprezentativni golman Aleksandar Jovanović;

– dres Rukometne reprezentacije koji je na utakmici Srbija – Portugal u Čairu nosio Stevan Sretenović inače rukometaš niškog “Železničara”, a koji su potpisali svi reprezentativci;

– dres iz portugalske Brage koji nosi povremeni reprezentativac, Nišlija Nikola Stojiljković – poklon kolekcionara, sportskog novinara Aleksandra Ilića;

– reprezentativni dres golmana Aleksandra Jovanovića iz kvalifikacija za aktuelno Svetsko prvenstvo u Rusiji – poklon kolekcionara, sportskog novinara Aleksandra Ilića…

Uskoro dobijamo i dres Crvene zvezde, šampiona Srbije u košarci, reprezentativni dres Dejana Majstorovića, svetskog prvaka u 3×3 basketu i dres proslavljenog reprezentativca Holandije Pjera van Hojdonka.

Redakcija Sporta juga i Sekcija sportskih novinara Niša pozivaju ovom prilikom sportiste i kolekcionare koji su u mogućnosti da poklone dres ili neki drugi sportski rekvizit za humanitarnu aukciju kojom pomažemo našem talentovanom mladom kolegi Aleksandru Nikoliću da pobedi tešku leukemiju, da nam se jave na meil igibane@yahoo.com, u inboks FB stranice Sport juga, na telefon 063 414 561 ili da se obrate bilo kom sportskom novinaru iz Niša sa kojim imaju kontakt.

Svaki primerak kolekcionarske opreme koji stigne u našu redakciju biće predstavljen na fejsbuk stranici Sport juga, a vreme i mesto aukcije biće uskoro objavljeni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter