0
Intervju

FOTO: Collision fighting league/CFL

HS INTERVJU – STEFAN NEGUCIĆ: Opravdaću nadimak, spreman sam da dam sve od sebe u Areni!

Objavljeno: 01.06.18 u 20:15

U drugom po redu intervjuu koji je dao za naš portal mma borac Stefan Negucić govrio je o meču koji ima u nedelju, kao i o planovima za budućnost.

Naime Stefan će se sa našima najboljim mma i k-1 borcima boriti u Beogradskoj Areni, sa početkom u 21 čas, na trećoj po redu priredbi, nove domaće promocije CFL.

 Kako su protekle pripreme za meč i da li si spreman?

– Pripreme su protekle bolje nego što sam očekivao, kao i uvek kondiciju i snagu sam radio sa mojim trenerom Igorem Krstićem u Ahileju, a primarni deo sporta u mojoj Ahilej borilačkoj akademiji. Osećam se jako dobro i spremno i jedva cekam 3. jun!

 Kakav je osećaj vratiti se borbama posle pola godine pauze?

– Osećaj je fenomenalan, to je ono što ja volim da radim i čime planiram da se bavim dokle god budem mogao.

 Da li ćeš i dalje davati sto posto u svojim borbama, i tako opravdati svoj nadimak ili te je ova povreda navela da budeš malo oprezniji?

– Naravno, ono što publika može uvek da očekuje od mene, a to je da sam ja uvek spreman da dam sebe u potpunosti u svakom svom meču što sam do sada i pokazao, a što se povrede tiče, naterala me je samo da promenim pristup nekim stvarima, ostalo je sve isto.

 Kako ti se čini protivnik iz Poljske?

– Protivnik Daniel Volak, 4-1 profesionalni skor, a 7-0 amaterski, gledao sam njegove mečeve, radi se o jednom iskusnom i tvrdom borcu koji voli da ulazi u otvorene razmene i ne kalkuliše puno, a takvi protivnici su uvek jako nezgodni.

 Da li ti stvara pritisak to što u meč ulaziš kao “veliki” favorit?

– Ne, to mi ne stvara baš nikakav pritisak, ovo je prvi put da sam ja bolji na papiru, ali to ne znači ništa, papir je jedno, a meč nešto sasvim drugo, ipak je to mma.

 Kako ti se čine ostale borbe na kardu?

– Što se ostalih borbi tiče mislim da su jako dobre, ima tu dosta dobrih mečeva tako da će publika i te kako imati šta da vidi CFL-u 3, u Areni.

 Kakvi su ti planovi nakon ovog meča?

– Planove o mojoj karijeri donosim u dogovoru sa mojim trenerom Ivanom Đorđevićem i mojim menadžerom Darkom Popivodom. Na poslednjem meču koji je održan u Novom Sadu na turniru Megdan FC izborio sam se da nastupam na FFC turnirima u Las Vegasu, tako da od septembra meseca prelazim na američko tržište, a što se tiče Evrope gledaćete me na CFL turnirima, još uvek nzm tačan raspored borbi, ali kako me je menadžer obavestio da planiram od tri do pet borbi godišnje.

Pored Stefanove, na programu će biti dosta dobrih borbi. U prvom planu su borbe domaćih boraca u k-1 disciplini, kao i turnir ‘četvorice’. Od naših boraca tu su Marina Spasić, koja brani pojas, Bojan Gajić, Zoran Grozdanić i  Duško Todorović u mma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter