0
U pripremi

INCIDENT U HRVATSKOJ: ‘Bed blu bojsi’ napravili sačekušu navijačima Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 21.05.18 u 16:30

Navijači zagrabačkog Dinama sukobili su se sa navijačima Crvene zvezde u blizini hrvatske prestonice.

Kako prenosi portal „Index.hr“ incident se dogodio u blizini motela „Plitvice“ na obilaznici oko Zagreba, gde su popularni „Bed blu bojsi“ napravili zasedu navijačima crveno-belih iz Slovenije koji su se vraćali kući iz Beograda gde su prisustvovali utakmici Crvene zvezde i Voždovca.

-Nekoliko državljana Slovenije u dva kombija slovenačkih tablica u nedelju je, 20. maja 2018, na graničnom prelazu Bregana, na izlazu iz Republike Hrvatske, prijavilo policijskim službenicima da ih je na autoputu u blizini motela Plitvice, različitim predmetima napalo više osoba, koje su se potom ubrzo udaljile. Lekarsku pomoć koju su im ponudili policijski službenici, slovenački državljani su odbili. U događaju niko nije povređen, a materijalnu štetu na vozilima nisu mogli da procene. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti ovog događaja-, navodi se u saopštenju hrvatske policije koje je preneo „Index“.

FOTO: Printscreen- Index.hr

Podsećamo, Crvena zvezda je u nedelju na stadionu „Rajko Mitić“ igrala meč poslednjem kola Superlige Srbije sa ekipom Voždovca, na kojem su i proslavili 28. titulu državnog prvaka. Nakon utakmice usledilo je i slavlje ispred Hrama Svetog Save i šetnja do spomenika Pobedniku na Kalemegdanu.

Ovom meču prisustvovao je i veliki broj navijača crveno-belih iz inostrastva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter