0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Juče smo pogodili, danas imamo isti cilj

Objavljeno: 18.05.18 u 09:51

Uspeli smo juče da ‘skockamo’ dobitan tiket tako da ćemo danas pokušati da nastavimo uspešnu seriju pored malog izbora mečeva kao lepo zagrevanje za vikend raspleta na terenima širom Evrope.

VATENS – NOJŠTAD 2 (1.85)

Samo je Inzbruk osigurao povratak u elitni rang, a tri kluba se nalaze u dva boda razlike za jedno mesto koje još vodi u viši rang i baraž tako da gosti samo sa tri boda ostaju u trci.

GVANŽU E . – HENAN 1 (1.60)

Šampion pod palicom Italijana Kanavara igra promenljivo, ali na njihovu sreću rivali nisu mnogo odmakli, danas jure tri boda i očekuje se da opravdaju ulogu favorita na svom terenu.

ISTRA – RUDEŠ 1 (1.65)

U Puli je domaćinu potrebna pobeda da bude ispred Cibalije i da ne zavisi od rezultata kluba iz Vinkovaca da kroz baraž i naredne sezone budu deo elite, a rival iz Zagreba je overio opstanak.

HORNSENS – BRONDBI 2 (1.45)

Činilo se posle dobrog niza da će gosti overiti titulu, ali su napravili dva kiksa i sada nemaju pravo na grešku već moraju da jure sve pobede u preostala dva kola.

Ukupna kvota na tiketu je 7.08.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter