0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Rimu, lepa je dvojka na BATE Borisov

Objavljeno: 02.05.18 u 11:28

Remijem je Real sinoć došao do finala Lige šampiona, večeras će mu biti poznat rival u Kijevu, a pre toga slede mečevi za domaće počasti u šampionatu i Kupu.

ROMA – LIVERPUL 3-5 GOLOVA (1.70)

Trebalo bi očekivati meč sa otvorenim gardom u kojem su Englezi u prednosti i  to im uliva sigurnost, a sigurno da će domaćin više reskirati i golovi bi trebalo da budu zaštitni znak spektakla u Rimu.

NEMAN – BATE BORISOV 2 (1.85)

Jasno je da uloga favorita u potpunosti pripada gostima koji žele plasman u samu završnicu Kupa sa ciljem da pokušaju da osvoje novi pehar posle šampionske krune.

FREDERICIJA – ROSKILDE 1 (1.70)

Neće se domaćin mnogo kockati već im je načelan plan da pokušaju brzo da slome otpor rivala koji u poslednje vreme se nalazi u rezultatskoj krizi i ima personalnih problema.

RADNIČKI (P) – SINĐELIĆ 1 (1.70)

Piroćanci nemaju izbora i samo pobeda im ostavlja nadu da u finišu sezone mogu da sačuvaju drugoligaški status. Rival je u mirnoj luci i može da igra rasterećenije.

Ukupna kvota na tiketu je 9.08.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter