0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Kombinacija prijateljskih mečeva, MLS-a i NBA lige

Objavljeno: 24.03.18 u 10:55

Posle jučerašnje lepe ponude zbog duela reprezentacija širom sveta, danas je ona nešto slabija, ali smo ponovo odabrali parove po kvotama kladionice ‘MaxBet‘.

ŠVEDSKA – ČILE X2&2+ (1,85)

U verovatno najinteresantnijem prijateljskom meču dana, dve selekcije učesnice Mondijala u Rusiji će odmeriti snage, a blagu prednost ipak dajemo gostima iz Južne Amerike. Možda Aleksis Sančez neće igrati, ali Čile svakako ima više kvalitetnijih igrača i ne bi trebalo da izgubi ovaj meč, uz najmanje dva gola viđena na celom meču.

IZRAEL – RUMUNIJA GG (1,95)

Dve selekcije koje često umeju da odigraju 0-2, ali i da se raspucaju, pa da na njihovim utakmicama vidimo kišu golova. Pogotovo kada se radi o prijateljskim duelima. Verujemo u makar po gol na obe strane.

DALAS – PORTLAND 1 (1,70)

Probaćemo i sa MLS-om. Dalas je favorit protiv Portlanda na svom stadionu, a ‘kec’ fino plaća, mada nije loše ni probati sa 3+, obzirom da se često ‘preko bare’ može videti dosta golova.

HJUSTON – NJU ORLEANS H1 -7,5 (1,82)

Džejms Harden, Kris Pol i drugari haraju NBA ligom i prvi su izazivači šampionu Golden Stejt Voriorsima. Neće im prepustiti prvo mesto, makar u ligaškom delu, a očekivano je da vidimo pobedu ‘raketa’ od minimum osam poena razlike.

Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet‘ je 11,82.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter