7
Fudbal

FOTO: STARSPORT

IZNENADNA PROMENA U REPREZENTACIJI: Krstajić oduzeo traku Ivanoviću, evo ko je novi kapiten ‘orlova’!

Objavljeno: 19.03.18 u 16:30

Fudbalska reprezentacija Srbije će nakon šest godina dobiti novog kapitena, koji će je sa trakom najverovatnije predvoditi i na Mundijalu u Rusiji.

Branislav Ivanović (34) nakon šest godina i tri kvalifikaciona ciklusa više nije kapiten „orlova“, a odlukom selektora Mladena Krstajića u ovom zvanju će ga naslediti Aleksandar Kolarov.

Ovu odliku selektor je doneo pred prijateljske mečeve koje Srbija igra sa Marokom i Nigerijom, a zamenik Kolarovu biće fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić.

Defanzivac Zenita je nedavno protiv Južne Koreje odigrao svoj 100. meč u dresu nacionalnog tima i približio Dejanu Stankoviću, koji drži rekord sa 103 utakmice u državnom dresu i vest o njegoj smeni sa mesta predvodika tima došla je pomalo iznenađujuće.

Ivanović je za reprezentaciju Srbije debitovao 2005. godine, u meču sa Italijom odigranom u Torontu (1:1), a kapitensku traku je nosio od 2012. godine i povlačenja Dejana Stankovića i Nemanje Vidića iz državnog tima.

0
0

7 Komentara

  1. Krstajicu ,sta reci niti si ti bio neki igrac niti si napravio neku karijeru pritom si najveci odbrabeni igrac sa najvise kikseva kao i ovaj Nastasic.
    Zato Sam i pre par Dana napisao da me boli t..l za Rep.Zelim joj neuspeh na SP iz svega srca.

    0
    0
    Odgovori
  2. E moj ljakse iz Zenice ko si ti da oduzimas traku legendi??Alex i Matic treba da budu zamenici,nemam protiv toga nista ali kvariti atmosferu necim nepotrebnim,zasto????Imas li ti pro-licencu,odakle da si dobio posao bez dana radnog staza?Ko ti je dao ideju za ovako nesto??Marioneta rusi legendu,smesno,samo u zemlji Srbiji!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma sta god uradi medu najslabijim raprezentacijama smo na mundijalu i licno neocekujem dobar rezultat a jos ovo im treba

    0
    0
    Odgovori
  4. E moj Mladene. Znao sam da nisi dorastao zadatku ali da nemas obraz nisam ocekivao. Sramota. Bruke su sklonile Muslina i postavile Tebe da mogu da rade sta hoce. To potvrdjujes iz dana u dan. Ne brukaj se nego bar budi svoj pa sta bude. A i Kolarov da ima obraza traku na takav nacin ne bi prihvatio.

    0
    0
    Odgovori
  5. Znaci da nece ni igrati na prvenstvu ako je tacna vest,i dokaz da Krstajic nesastavlja tim vec neko drugi,kokkeza nije a ko je razmislite i sami ako napisem njegovo ime mozda nece biti objavljen komentar

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter