0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Željku derbi Evrolige, probajte sa golovima u Španiji, Austriji i Kini

Objavljeno: 16.03.18 u 10:14

Petak je dan kada se zagrevamo za bogat vikend, a evo šta samo vam mi ponudili iz ponude našeg partnera sportske kladionice ‘MaxBet‘.

FENERBAHČE – CSKA MOSKVA 1 (1.75)

Meč bez većeg rezultatskog značaja, jer su se oba tima već plasirala u Top 8 fazu i to sa pozicija koje daju prednost domaćeg terena. Ipak, prestiž je tu i verujemo da će Željko Obradović uspeti da sruši Janisa Itudisa.

LEVANTE – EIBAR GG (1.95)

Dva tima sa različitim ambicijama. Levante se bori za opstanak, Eibar je u sigurnoj luci, nekim spletom okolnosti i da se bori za Evropu. Tradicija poslednja dva meča je rekla svoje, oba tima daju po gol.

RID – VAKER INSBRUK 3+ (1.75)

Dva tima koja jure promociju u ‘elitnu’ diviziju. Insbruk je lider, Rid je u zoni plej-ofa. Tradicija kaže da su ‘pljuskovi’ golova sigurni, a evo i podatak da je domaćin poslednjih pet utakmica odigrao nerešeno, birajte šta vam je draže.

DALIJAN JIFANG – PEKING ŽUAN G 2-4 (1.95)

Domaćin nije postigao gol u dosadašnjem delu šampionata i posle dva kola ima ‘finu’ gol razliku 0:10. Karasko i Gaitan su očigledno pogrešili kada su napustili Atletiko Madrid i krenuli putem novca. Sa druge strane Bakambu, Sorijano i Renato Avugsto imaju dobar start, verujemo da će postići najmanje dva gola, ne i više od četiti.

Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet‘ je 11.64​

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter