4
The Best Of

FOTO: STARSPORT

DELIJE INSPIRISANE ZA ŠALU: Evo kako je Vučić pogodio u Humskoj (FOTO)

Objavljeno: 25.02.18 u 19:42

Partizan je u poslednjim sekundama utakmice izvukao bar bod protiv Zemuna, ali je Crvena zvezda za dva poena uvećala svoju prednost.

Delije rezultat iz Humske znaju da proslave. Društvene mreže su preplavljene šalama na račun komšija. Najupečatljivija vezana je za penal, to jest izvođača Nemanju Vučića. Naravno, na slici navijača Crvene zvezde je drugi Vučić ili ‘prvi’ kako uzmete…

0
0

4 Komentara

  1. Ničija nije gorela do zore. Samo sunčev sjaj nema svoj kraj. Tako da i njemu će jednom doći kraj. Okreće se kolo sreće, pođe napred pa se vrati, kad ja budem srećan čovek ti ćeš onda tugovati.Žalosno je što je veliki vodja podelio naciju i na navijačkoj osnovi, a trebalo je da budemo jedno da budemo jedna nacija, da budemo zdravi rivali, jer očigledno njegov klub i njegova nacija služi u dnevno-političke svrhe.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si prso! Ovo je zdrav humor visprenih Srba! Treba bar duh zadrzati. A o grobarskim kukanjima i uvredama je apsurdno pricati ili pisati! Zato i tonemo, jer smo sami sebi najveci neprijatelji. Da ste bili posteni svih ovih godina,pa da pricate o kolu srece. Strada Vosa,Vozdovac,Napredak,Cuka,to su timovi koji trpe…a vi ste 15 godina imali svoje filijale,koje ne postoje :Hajduk,Sloga pa i Rad,zato cutite. I u vaterpolu Sostar unistio sve. Zato cutite i kukajte „zene u crnom“!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter