4
Izjava dana

Milan Mitrović nakon meča sa Plzenom

Objavljeno: 16.02.18 u 08:30
0
0

4 Komentara

  1. Kakve veze ima suđenje jednog sudije na fudb. utakmici sa odnosom dva bratska naroda ? U svemu vidiš zaveru, baš si neki težak !

    0
    0
    Odgovori
  2. Uvek vam je neko kriv, nikako da shvatite da je ovo sport a ne rat ! Zar mislite da će te propagandom a ne igrom postići dobar rezultat. Zašto je sudija na terenu ako će igrači ceniti je li bio start grub ili ne?

    0
    0
    Odgovori
  3. Grci naši prijatelji.Nikad bili.E sada će naći da kaže i kazni Partizan zbog toga što su ljudski zamenili navijači zastave.To je nacionalizam. BićeMo kažnjeni. A ko će da kazni takve sudije (govnar stoji uz liniju i namerno ne diže zastavu) .Ko.Niko.Mafiji je potrebna lova.Blater je za ove kikirec. Dodjes na utakmicu i vidiš same lopove uz aut liniju.Posle su krivi navijači. Ipak bravo za Partizane.

    0
    0
    Odgovori
    • Razumem da si nezadovoljan, ali realno ofsajd je bio i to minimalan. Dobar sudija bi to video, jer bi se dobro postavio. Pomoćnik ispod istočne tribine je bio pomeren 20-ak centimetara i zaista je video liniju Mitrovića i njihovog igrača. Vulićević je u toj situaciji nebitan, u smislu ofsajda. Ali Stojkovićeva izjava o metru ofsajda, ne pije vodu. Bolje da je gledao loptu i istrčao na centaršut. Lopta je putovala čitavu večnost…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter