2
Ostali sportovi

KRAJ DRAME NA EP: Muk u Zagrebu, Francuzi izbacili Hrvatsku

Objavljeno: 24.01.18 u 22:25

Odigrana su poslednja dva meča u grupama ‘E’ i ‘F’, posle čega smo saznali da su učesnici polufinala Evropskog prvenstva Francuska, Španija, Danska i Švedska.

Imali su Hrvati čemu da se nadaju. Pred prepunom arenom u Zagrebu bio im je dovoljan bod protiv već plasiranih u polufinale Francuza, ali su ‘trikolori’ izgleda odlučili da im je lakše da do titule dođu bez domaćina Hrvatske, te su slavili 30:27 i tako obradovali Šveđane. Selekcija ‘tri krune’ se dalje plasirala zbog bolje gol razlike u ‘trouglu’ selekcija sa šest osvojenih bodova koji čine Hrvatska i Norveška.

Vodila je Francuska tokom celog meča, imala i šest golova prednosti, ali su se ‘komšije’ vratile i borile za bod do samog kraja. Ipak, na kraju suze i tuga više od deset hiljada Hrvata. Trikolore je do pobede vodio Remili sa šest golova, Mae je dao pet, a Gigu četiri gola. Kod Hrvata su se istakli Štrkek sa šest golova, to jest Mamić i Čupić sa po pet pogodaka.

U drugoj grupi Španija je bila bolja od Nemačke 31:27. ‘Furiju’ je do pobede vodio Balaguer sa šest golova, dok su po pet imali Sole i Dušebajev.

U polufinalu se sastaju Francuska i Španija, to jest Danska i Švedska. Mečevi su na programu u petak.

E GRUPA:

Srbija – Belorusija 27:32
Švedska-Norveška 25:28
Hrvatska-Francuska 27:30

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

F GRUPA

Makedonija-Danska 20:31
Nemačka-Španija 27:31
Slovenija – Češka 26:26

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

2 Komentara

  1. Ni meni nije jasno kako ovo racunaju kao za jedan gol su bolji svedjani a ista im je ukupna razlika +9 stim da su hrvati imali zadnji napad i nisu uopste pokusali da daju gol.Nista mi nije jasno.Bilo bi lijepo da ovo neko rasvijetli.Hvala!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto su Svedjani ispred Hrvata i Norvezana kad sve tri reprezentacije imaju isti ucinak, a Hrvati Jos i najbolju gol razliku?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter