0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

IMA NADE: Povreda Marka Vujina ipak nije toliko teška kako se u prvi mah mislilo!?

Objavljeno: 13.01.18 u 19:44

Šampionat u Hrvatskoj je jako loše počeo po našu selekciju, pošto je nakon ubedljivog poraza stigla i vest da je Marko Vujin izgubljen do kraja turnira.

Ipak po poslednji vestima koje stižu iz zemlje naših zapadnih suseda, situacija nie tako crna i još uvek postoji šansa da bek „orlova“ zaigra u nastavku takmičenja.

– Marko se povredio na utakmici sa Hrvatskom. Oseća bolove u zatkolenoj jami odrazne noge. Klinički je izgledalo da se radi o Bekerovoj cisti, koja je palpatorno bolno osetljiva i koja je već tretirana u Nemačkoj od strane klupskih lekara posle čega je odigrao i dve utakmice. Danas smo išli na konsultativni pregled i ultrazvuk kolega ortopeda na Poljudu. Oni su ultrazvučnim pregledom dokazali postojanje dve ciste od kojih je jedna sanirana, a druga delimično ispunjena. Nisu primećene druge povrede mekih tkiva. Krenuli smo sa intenzivnim fizikalnim tretmanom i nadamo se da ćemo povredu brzo sanirati. Na Marka i dalje računamo., izjavio je doktor reprezentacije Slobodan Džudović.

Narednu utakmicu na šampionatu Srbija će odigrati u nedelju Švedske, sa početkom od 18:15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter