0
Američki fudbal

FOTO: SAAF

SAAF: Branko Vučinić novi predsednik

Objavljeno: 26.12.17 u 12:37

Branko Vučinić izabran je za novog predsednika Srpske asocijacije američkog fudbala na Redovnoj izbornoj skupštini SAAF, koja se održala 24. decembra u Beogradu.

Vučinić je dobio podršku većine predstavnika klubova s pravom glasa koji su prisustvovali sednici skupštine (22 za i 1 uzdržan), te tako dobio mandat da u naredne četiri godine vodi krovnu organizaciju američkog fudbala u Srbiji.

U svom izlaganju plana i programa rada novi predsednik SAAF istakao je dva cilja: uspostavljanje i osnaživanje trenerske organizacije i direktno u vezi s tim stvaranje srpske škole američkog fudbala.

– Ono što smo u prethodnih više od 10 godina uneli u naš sport želimo da institucionalizujemo i da stvorimo jedan okvir u kojem će se razvijati igrači američkog fudbala – naglasio je Branko Vučinić.

– Naš proizvod su utakmice i to je ono što možemo da „prodajemo”. Da bismo to postigli, naša misija će biti da unifermišemo sva naša takmičenja, da svi klubovi imaju iste lance, isto iscrtane terene i slično. Želimo da pomognemo klubovima u ostvarivanju tog cilja, kako bi i oni sami mogli da više zainteresuju potencijalne sponzore i tako dođu do više finansijskih sredstava – izjavio je novi predsednik SAAF.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter