0
Kladionica

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT TIKET DANA: Dvojka na zvezdu u Mitrovici, golovi na turniru reprezentacija

Objavljeno: 25.12.17 u 09:10

Na katolički Božić izbor mečeva je minimalan, pa smo se opredelili za miks sa košarkom i izabrali smo utakmice po kvotama kladionice ‘Maxbet‘.

UAE – S. ARABIJA GG (2.05)

Turnir reprezentacija u smiraj godine donosi dosta uzbuđenja, a selektori imaju priliku da provere igrače iz drugog plana i pošto rezultat nije primaran mogu da se očekuju golovi na obe strane.

VADI DEGLA – AL AHLI 2 (1.45)

Susret u kojem sve osim pobede gostiju predstavlja senzaciju, a očekuje se da jedan od najboljih klubova iz Egipta upiše nova tri boda u borbi za visok plasman na tabeli.

OSMANLI – AHISAR 1 (1.95)

Posle duže krize domaćin je uhvatio ritam, a ostvarena je serija dobrih rezultata i usledio je beg sa dna i pred pauzu su pikirana nova tri boda za bolji rasplet u 2018. godini.

MEGA BEMAKS – CRVENA ZVEZDA 2 (1.22)

Godinama u nazad mečevi ova dva kluba su uzbudljivi pogotovo u Sremskoj Mitrovici, a beogradski klub juri novu pobedu i očekuje se pun pogodak ekipe trenera Dušana Alimpijevića.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet‘ je 7.07.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter