0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: CSKA ne može u Pireju lako, vreme je da Bordo pobedi

Objavljeno: 20.12.17 u 09:30

Bogat kladioničarski dan je pred nama, a HotSport i MaxBet vam izdvajaju tiket koji bi danas mogao da popuni vaš kućni budžet.

BORDO – MONPELJE 1 (2.25)

Poslednje kolo Lige jedan u 2017. godini donosi nam duel Bordoa i Monpeljea. Domaćin ima odličan tim, te je pravo iznenađenje kako se bori za opstanak. Ako ne želi sa zebnjom da uđe u 2018. godinu, onda mora večeras da pobedi, kvalitet za to ima.

HIMKI – ANADOLU EFES 1 (1.45)

Promena Velimira Perasovića i dolazak Ergina Atamana neće zaustaviti Alekseja Šveda u nameri da timu iz Istanbula isporuči svojih 30 poena. Takođe, Turci su uz Zvezdu jedan od dva tima koji ima lošiju centarsku liniju od Himkija. ‘Kec’ na Moskovljane, sve ostalo je iznenađenje.

OLIMPIJAKOS – CSKA H 1 (1.85)

Derbi Evrolige po kom je Olimpijakos nepravedno stavljen u podređen položaj protiv ‘armejaca’. Nije CSKA više tako moćan tim, može on da pobedi Olimpijakos u Atini, ali to neće biti sa velikom razlikom. Zbog toga smo se odlučili na domaćina u hendikepu.

AVELINO – NANTER 1 (1.50)

Italijani imaju strašan tim, lagano bi se borili za vrh u Evrokupu, a ne Ligi šampiona. U ovom takmičenju im do sada nisu baš cvetale ruže, ali bi večeras mogli da se iskupe i isprave sve minuse pobedom nad ‘divljačkom’ ekipom Nantera.

Kvota po kladionici MaxBet je 9.05

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter