0
Ostali sportovi

FOTO: Radnički 1964

RUKOMET: Radnički 1964 obeležio kraj godine koktelom

Objavljeno: 17.12.17 u 11:42

RK Radnički 1964 je organizovao i upriličio Novogodišnji koktel u restoranu Jezero i iskoristio priliku da obeleži uspešni završetak kalendarske godine i najavi bolje dane kragujevačkog rukometa.

Uz prisustvo čelnika gradske uprave, sponzora, medija, prijatelja kluba, aktuelnih igrača i igračica kao i bivših rukometaša i rukometašica, u svečarskoj atmosferi gostima se obratio predsednik kluba Stavro Rašković:

– Nakon turbulentnog perioda kragujevačkog rukometa, formirali smo RK Radnički 1964 kao težnju da se rukomet u Kragujevcu vrati na ono mesto koje mu pripada. Jedinstveni smo po tome što u okviru kluba imamo i mušku i žensku takmičarsku selekciju koje dostojno reprezentuju i klub i grad, kao i besplatnu školu rukometa na koju smo izuzetno ponosni. Muški tim je posle trijumfalno okončane sezone od letos član Super B lige a ženski Prve lige Zapad. Činjenica na koju smo izuzetno ponosni je da su obe selekcije najmlađe u ligi i da ih čine skoro stopostotno igrači i igračice iz Kragujevca i naše škole rukometa, što nam daje nadu da ćemo i dalje igrački kadar crpeti iz svojih redova.

Rašković se posebno zahvalio čelnicima Grada, gradonačelniku Radomiru Nikoliću, Miroslavu Petrašinoviću, predsedniku Skupštine, a posebno pomoćniku gradonačelnika Nikoli Uroševiću, kao i svima ostalima koji su prepoznali šta ovaj projekat znači za grad kao i sport uopšte i najavio da od nove godine klub menja status i prelazi u privredno društvo što garantuje stabilnost u daljem razvoju i prosperitetu.

– Posebnu zahvalnost dugujemo našem generalnom sponzoru, kompaniji VILLAGER koji su prepoznali značaj našeg sportskog egzistiranja, kao i mnogim drugim sponzorima, donatorima, prijateljima kluba bez kojih ovoga svega ne bi ni bilo. Takođe, zahvaljujemo se na izuzetnoj saradnji i medijima koji su nas od početka pratili na korektnom izveštavanju i praćenju naših aktivnosti – zaključio je predsednik Stavro Rašković.

Gostima se obratio i Vladislav Selaković predsednik skupštine kluba:

– Pored svih uvaženih gostiju, izrazio bih zadovoljstvo brojem okupljenih bivših igračica i igrača na ovom skupu koji će prerasti u tradicionalni i koji ćemo obogatiti i novim sadržajima. Naš klub je i koncipiran da bude dom i zajednička kuća svih onih koji su utkali deo sebe u istoriju kragujevačkog rukometa i od vas očekujemo podršku i saradnju u daljem progresu. I nadalje ćemo raditi i maksimalno se truditi da realizujemo zacrtane ciljeve i ideje.

U prijatnoj i opuštenoj atmosferi čelnici kluba su izrazili nadu i želju za još boljim sportskim rezultatima u nastupajućoj godini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter