0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Čekamo da prorade ‘Milioneri’, a tu je i Svetsko klupsko prvenstvo kao i Englezi

Objavljeno: 12.12.17 u 10:37

Nastavlja se trka za bodove u Engleskoj, a Real juri novu titulu klupskog prvaka sveta, tako da ponuda nije loša i za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice “ Maxbet„.

K. PALAS – VOTFORD 1 (2.25)

Gradski duel donosi dosta uzbuđenja i imperativ pobede je na strani domaćina, koji je u subotu zbog promašenog penala Bentekea upisao samo bod. Ipad sada imaju dobru priliku da uhvate prikljucak u borbi za opstanak koju moraju da iskoriste.

GREMIO – PACUKA 1 (1.75)

Počinje rasplet u klupskoj borbi za svetsku titulu, a svakako da su Brazilci faviriti protiv dobre ekipe iz Meksika i pokusaće da naprave korak napred i plasiraju se u polufinale u koje se uključuje branilac trofeja Real iz Madrida.

KRUV – BLEKBURN 2 (1.70)

Zahuktava se takmičenje i u Kupu u kojem su iznenadjenja česta, mada prema formi u kojoj se nalazi Bkekburn sigurno su favoriti i očekuje se pun pogodak.

MAJNC – DORTMUND 2 (1.70)

Promena trenera na klupi Dortmunda je impuls da se igrači pokazu u boljem svetlu, a trener Šteger, koji je dobio otkaz u Kelnu, nije imao mnogo vremena za rad sa timom ali će sve učuniti da njegova ekipa dodje do tri boda.
Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 11.37.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter