0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi u Rimu, domaćin slavi u Barseloni

Objavljeno: 11.12.17 u 10:48

Pakleni vukend je za nama sa dosta iznenađenja širom Evrope, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

LACIO – TORINO GG (1.65)

Rimljani igraju totalni fudbal i veoma otvoreno na svim stadionima u Italiji, a večeras na crtu bivšem klubu izlazi Siniša Mihajlović sa „bikovima“ i jasnim ciljem da dođe bar do jednog boda.

ESPANJOL – ĐIRONA 1 (2.05)

Bez dileme gosti su najprijatnije iznenađenje u prvom delu šampionata Španije u kojem plavo-beli jure još jednu pobedu za mirnije zimske snove, a imaju i blagu ulogu favorita.

PIRIN – LUDOGOREC 3 + (1.75)

Trka se nastavlja u Bugarskoj, a posle niza godina vladavine zelenih konkurent je i CSKA iz Sofije i danas se očekuje efikasna partija uz pobedu bugarskog „drim tima“ sa sjajnim strancima.

TOSNO – LOKOMOTIVA (M) 2 (1.95)

Lider je na ispitu pred pauzu i posle plasmana u šesnaeatinu finala Lige Evrope ostaje im da sa nova tri boda sanjaju šampionske snove, ali domaćin je maksimalno spreman mada nije u zavidnoj formi.

Ukupna kvota prema kladionici ‘Maxbet’ je 11.54.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter