0
U pripremi

HAOS NAKON MANČESTERSKOG DERBIJA: Arteta stadion napustio krvave glave, Murinjo izazvao incident pa ispolivan mlekom! (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.17 u 18:45

Fudbaleri Mančester Sitija slavili su juče u gradskom derbiju protiv Junajteda sa 2:1, a nakon velike bitke na terenu usledila je još žešća van njega.

Naime, sve je počelo još u tunelou“Old Traforda“ kada je došlo do koškanja članova dveju ekipa, a na kraju se incident preselio i u svlačionice.

Nakon poraza od gradskog rivala, treneru „crvenih đavola“ Žozeu Murinju zasmetala je glasna muzika iz svlačionice gostiju, pa je rešio da prošeta do njih i malo ih primiri. Ipak to nije prošlo tek tako.

Murinjo se nakon ulaska u svlačionicu „Građana“ sukobio sa golmanom Edersonom, koji je bio najbliži vratima, a i sa kojim je mogao da se objasni na maternjem jeziku. Portugalski stručnjak se obratio brazilskom čuvaru mreže sa: -Pokaži j….. poštovanje. Ko si ti uopšte?!- nakon čega jen astao pravi haos.

Prem rečima prisutnih, između predstavnika dva kluba su sevale pesnice a najgore je prošao nekadašnji fudbaler Arsenala, a sada član stručnog štaba Sitija, Mikel Arteta kojem je Romelu Lukaku flašom razbio glavu, pa je nekadašnji vezista obliven krvlju napustio „Teatar snova“. Žoze Murinjo je prošao sa daleko blažim posledicama, pošto ga je neko od gostujućih igrača samo ispolivao mlekom, a sve se smirilo nakon što su intervernisali organi reda.

Kako navode mediji, u jednom od najvećih incidenata engleskog fudbala nisu učestvovali igrači Sitija Serhio Aguero i Bernardo Silva, a takođe se ni srpski reprezentativac Nemanja Matić se ne pominje kao jedan od učesnika u ovom haosu nakon utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter